نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد سپاهان کارت بازی آلوز را گرفت + عکس تمرین تنبیهی ساپینتو برای استقلالی‌ها تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و چادرملو | مهمانی پرسپولیس در تهران
سرخط خبرها

عملکرد خوب تیم هاشمی‌نژاد در لیگ شنا| به سوی نهمین قهرمانی

  • کد خبر: ۹۸۴۰۴
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
عملکرد خوب تیم هاشمی‌نژاد در لیگ شنا| به سوی نهمین قهرمانی
تیم شنای شهید هاشمی نژاد مشهد مرحله دوم لیگ برتر را با قدرت پشت سر گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرحله دوم هجدهمین دوره مسابقات شنای باشگاه‌های کشور با تداوم صدرنشینی تیم شهید هاشمی نژاد مشهد به پایان رسید. در پایان این مرحله از رقابت‌ها که با عنوان جام خلیج فارس ضمن تمکین از شیوه نامه‌های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا، به میزبانی استخر قهرمانی آزادی تهران برگزار شد، تیم شهید هاشمی نژاد مشهد همچون مرحله نخست به صدرنشینی اش تداوم بخشید و با کسب مجموع ۲هزارو۲۸۴ امتیاز در صدر جدول رده بندی باقی ماند.

تیم‌های اریس اصفهان و نفت تهران نیز به ترتیب با ۲هزارو۱۴۰ و ۲ هزارو۷۲ امتیاز در رده‌های بعدی قرار گرفتند. اریس اصفهان، باشگاه امیرمرشد البرز، باشگاه مقاومت، سپاه نبی اکرم کرمانشاه، کوثر و اطهر آذربایجان، کیان شنای گلستان، نفت امیدیه، نفت تهران و شهید هاشمی نژاد خراسان رضوی تیم‌های حاضر در هجدهمین دوره لیگ شنای باشگاه‌های کشور هستند. طبق اعلام کمیته برگزاری مسابقات، این رقابت‌ها در سه مرحله برنامه ریزی شده است و مرحله سوم و پایانی این مسابقات ۱۲ و ۱۳اسفند۱۴۰۰برگزار می‌شود.

۲۲ عنوان برای ۲۵ رشته

رقابت‌های شنای لیگ برتر امسال در ۲۵ رشته و در سه مرحله برگزار می‌شود. مسابقاتی که ۹ تیم در آن حاضرند و در پایان مرحله دوم خراسان رضوی همچنان صدرنشین است. تیم شهید هاشمی نژاد مشهد در مرحله دوم توانست در ۲۲ رشته از ۲۵ رشته مسابقات صاحب یکی از عناوین اول تا سوم شود. مشهدی‌ها یازده مقام اولی، سه مقام دومی و هشت مقام سومی در این مرحله به خود اختصاص دادند تا نشان دهند مقتدرانه و بی حرف وحدیث در رأس جدول ایستاده اند. نماینده مشهد فقط در سه رشته ۵۰ متر پروانه، ۱۰۰ متر پروانه و ۴ در ۱۰۰ متر آزاد تیمی نتوانست اول تا سوم شود.

رکورد شیرین «سام»

مقام‌های اول، دوم و سوم خراسان در این دوره از مسابقات هرکدام شیرینی خاصی داشت؛ از درخشش سینا غلامپور بگیرید تا رکوردشکنی ابوالفضل سام. سام، شناگر مستعد و آینده دار خراسانی، در این مسابقات توانست در ماده ۱۰۰ متر کرال پشت با ثبت رکورد ۵۸ ثانیه و ۲۸ صدم ثانیه رکورد رده سنی پانزده تا هفده سال را بشکند. رکورد قبلی این ماده سال ۱۳۹۷ در اختیار امیرمحمد عزیزی مقدم بود که این مسافت را در ۵۸ ثانیه و ۸۵ صدم ثانیه شنا کرده بود.

همه امتیازات تیم شهر مشهد

ابوالفضل سام از تیم مشهد، در این دوره از رقابت‌ها در ماده ۵۰ متر کرال پشت بر سکوی سوم ایستاد. در ۲۰۰ متر پروانه هم مهدی فریدمهر اول شد. سایر عناوین ورزشکاران خراسانی تیم مشهد در این مسابقات عبارت است از: اولی سینا غلامپور در ۱۰۰ متر آزاد، دومی میلاد میرشاهی در ۲۰۰ متر قورباغه، اولی و سومی محمد مهمان نواز و امیرعلی سلامتی در ۴۰۰ متر آزاد، اولی تیمی در ۴ در ۱۰۰ متر مختلط با حضور ابوالفضل سام، معراج توروه، مهدی فریدمهر و سینا غلامپور، اولی و سومی ابوالفضل سام و مازیار بکیان در ۲۰۰ متر کرال پشت، اولی سینا غلامپور در ۱۰۰ متر آزاد، سومی معراج توروه در ۵۰ متر قورباغه، اولی و دومی محمد مهمان نواز و سیدپوریا جعفری در ۸۰۰ متر آزاد، اولی و سومی میلاد میرشاهی و سیدپوریا جعفری در ۴۰۰ متر مختلط انفرادی، سومی امیرعلی سلامتی در ماده ۲۰۰ متر آزاد، دومی ابوالفضل سام در ۱۰۰ متر کرال پشت، سومی میلاد میرشاهی در ۱۰۰ متر قورباغه، اولی تیمی در ۴ در ۲۰۰ متر آزاد، اولی میلاد میرشاهی در ۲۰۰ متر مختلط انفرادی و سرانجام اولی و سومی سیدپوریا جعفری و محمد مهمان نواز در ماده ۱۵۰۰ متر آزاد.

خراسان در مسیر جاودانگی

تیم شهید هاشمی نژاد مشهد درحالی در پایان مرحله دوم رقابت‌های لیگ برتر صدرنشین ماند که در صورت قهرمانی در این مسابقات می‌تواند رکوردی جاودان از خودش به جا بگذارد. مشهدی‌ها در هشت دوره قبلی این مسابقات قهرمان مطلق بودند و حالا در صورت حفظ صدرنشینی در دور سوم می‌توانند نهمین قهرمانی پیاپی شان را جشن بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->